Barnkalas på turbo i Uppsala

Välj ditt kalaspaket nedan

 

Ge ditt barn en oförglömlig upplevelse, fira barnkalaset på Turbo! Våra barnkalas är fartfyllda och barnen får Turbo-kul i hela arenan. Ni får tillgång till ert kalasrum och kalasvärd i 60-75 minuter, sedan får barnen leka hur länge de vill i vår aktivitetsarena under er uppsikt. Vi lovar att de kommer bli alldeles uttröttade och glada. Svårigheten blir att få de med sig hem efteråt. Rekommenderad kalastid är 2-3 timmar. Missa inte att du får ett årskort till födelsedagsbarnet om du bokar innan sista december. Finns endast ett begränsat antal platser! (Gäller vid bokning av minst 10st barn)
Kom ihåg att du kan printa ut kalas inbjudningar från hemsidan.

Nedan kan du läsa om våra kalaspaket: Guld, Silver och Brons. I alla tre paket ingår entre till Turbo med lek och äventyr så länge ni själva önskar, saft, popcorn, en Turbopresent till födelsedagsbarnet, godispåse till alla barn, kaffe till två vuxna och såklart en kalasvärd som tar hand om allt. För att kunna boka ett kalaspaket behöver ni vara minst 8 barn.

Här kan du enkelt boka ett barnkalas i vår partyzon. Våra barnkalas i Uppsala är fartfyllda och barnen får prova på alla aktiviteter. En Turbo-värd tar hand om kalaset för er och ni har tillgång till kalasrummet i 60-75 minuter, sedan får barnen leka hur länge de vill i vår aktivitetsarena under er uppsikt. Rekommenderad totaltid för kalas är 2,5 timme. För att barnen ska leka i trampolinparken krävs särskilda trampolinstrumpor designade för maximal säkerhet & grepp, ta med dem i bokningen så får ni de för 24 kr istället för normalt 29 kr paret.

Ombokning / Avbokning måste ske senast 72 timmar innan kalaset börjar, på telefonnummer 018-750 50 60.

Har du andra önskemål, – kontakta oss så skräddarsyr vi ett kalaspaket som passar just ert barn.