AIRTRACK HOS TURBO - GYMNASTIKGOLV

SLÅ VOLTER PÅ AIRTRACK HOS TURBO

Självklart har vi ett airtrack hos Turbo! Vårt airtrack är ett 12 meters uppblåsbart gymnastikgolv som är perfekt för att utveckla sin förmåga i parkour, freerunning, tricking och gymnastik. En airtrack är en luftfylld matta som gör det lätt att göra flickisar, hoppa över hinder eller göra rotationer. Ett populärt och användbart träningsredskap som dessutom är väldigt kul! Du får nyttja vårt airtrack fritt när du köper en entrébiljett till Turbo.

Airtrack hos Turbo

PARKOUR & TRAMPOLIN PÅ AIRTRACK HOS TURBO

Vill du bli bättre på att slå volter och flickisar eller vill du utvecklas inom parkour? Vårt airtrack är ett värdefullt komplement till din träning och låter dig utveckla dina tricks på ett säkrare och snabbare sätt. Prova din första dubbelkong med mjuka boxar på airtracket för att sedan klara det i vår Parkourzone eller ta din bakåtvolt från trampolinparken till airtracket, och sedan vidare till golvet! Utvecklingspotentialen är stor, vad vill du bli bättre på?

Turbo regler

På turbo respekterar vi varandra, hjälper varandra och har kul tillsammans.

Medföljande vuxen (över 18 år) ansvarar för barnet/barnen och ska ha aktiv uppsikt över barnet/barnen under hela vistelsen.

Barn från 10 år får vistas på turbo utan medföljande vuxen. gäller vid vårdnadshavarens skriftliga medgivande.

Medföljande vuxen (över 18 år) är ansvarig för att barnet/barnen känner till turbo´s regler. medföljande vuxen måste stanna på leklandet med barnen under hela besöket (gäller barn under 10 år).

– Spring inte.
– Häng inte och klättra inte i skyddsnäten.
– Inga vassa föremål.
– Mat och dryck är förbjudet utanför restaurang området.
– Inget bråkande, skrikande eller brottandes.
– Kasta inga föremål.
– Försök inte utföra tricks som är över din förmåga när man är på trampolinerna eller stuntzone.
– Ta av dig smycken.
– Regler kan ändras för din säkerhet.

Turbo har rätt att avvisa besökare som inte följer Turbo´s regler.