TURBO TRAMPOLINPARK - AKTIVITETER UPPSALA

TURBO TRAMPOLINPARK & AKTIVITETER UPPSALA

Söker du roliga aktiviteter att göra i Uppsala? Tycker du om att hoppa studsmatta? Då kommer du älska Turbos trampolinpark med ett hav av 51 sammankopplade trampoliner. 

Förutom att det är så roligt så tränar du både balans, kondition och styrka. Fråga gärna efter en av våra kunniga instruktörer för att få hjälp att lära dig göra nya volter och tekniker.

I entrébiljetten får du även tillgång till våra andra zoner, så som Ninja Warrior och Parkourzone.

trampolinpark uppsala turbo

TRAMPOLINPARK HOS TURBO - EN ROLIG AKTIVITET I UPPSALA SOM PASSAR ALLA

Välkommen till Turbo’s trampolinpark, en värld full av hopp och lek! Att hoppa i en trampolinpark är en rolig och effektiv träningsform och ett äventyr för alla åldrar. Med hela 51 trampoliner att hoppa mellan blir varje studs starten på den nästa! Här kan man släppa loss och ha kul och samtidigt träna din balans, styrka och kondition på ett lekfullt sätt. Det är så kul att du inte ens märker att du tränar!

Våra kunniga instruktörer finns alltid nära till hands för att vägleda och inspirera dig till att prova på nya volter och tekniker. Oavsett om du är nybörjare som vill lära sig sin första volt eller en erfaren trampolinatlet som vill lägga på en extra skruv är Turbo där för dig. Välkommen till Turbos trampolinpark där du utvecklas och har kul samtidigt.

Turbo regler

På turbo respekterar vi varandra, hjälper varandra och har kul tillsammans.

Medföljande vuxen (över 18 år) ansvarar för barnet/barnen och ska ha aktiv uppsikt över barnet/barnen under hela vistelsen.

Barn från 10 år får vistas på turbo utan medföljande vuxen. gäller vid vårdnadshavarens skriftliga medgivande.

Medföljande vuxen (över 18 år) är ansvarig för att barnet/barnen känner till turbo´s regler. medföljande vuxen måste stanna på leklandet med barnen under hela besöket (gäller barn under 10 år).

– Spring inte.
– Häng inte och klättra inte i skyddsnäten.
– Inga vassa föremål.
– Mat och dryck är förbjudet utanför restaurang området.
– Inget bråkande, skrikande eller brottandes.
– Kasta inga föremål.
– Försök inte utföra tricks som är över din förmåga när man är på trampolinerna eller stuntzone.
– Ta av dig smycken.
– Regler kan ändras för din säkerhet.

Turbo har rätt att avvisa besökare som inte följer turbo´s regler.