TURBO LÄGER UPPSALA

AKTIVA LÄGER UPPSALA HOS TURBO SPORT ZONE

Är du redo för äventyr och extremsport? Upplev Turbo Sport Zones adrenalinfyllda sportläger! Överskrid dina fysiska gränser, utmana smidigheten i parkourzone och hoppa högt på våra många trampoliner. På Turbos sportläger vill vi främja rörelse och fysisk hälsa genom spännande träning med nyskapande idrotter. Lägren är fullspäckade av rörelse, utmaningar, gemenskap och rolig gemenskap!

Turbo Sport Zone är inte bara en sportanläggning för extremsport, det är en livsstil. Lev en vecka som oss på Turbos sportläger i Uppsala! På lägren tränar och utmanar vi varandra på en 4400 kvadratmeters träningsyta. Vår park är ett paradis anpassat för alla åldrar och nivåer.

Boka din plats idag för att vara med på vårt äventyr!

Turbo läger uppsala

VÄLKOMMEN TILL TURBOS LÄGER I UPPSALA

Boka din plats på Turbo’s oförglömliga extremsportläger i Uppsala! På dessa äventyrliga läger kommer vi hoppa trampolin, träna parkour och lära oss nya gymnastik volter. Turbos trampolinpark är vår bas under lägret, men vi utforskar också en mängd olika zoner, så som klättring Xtreme, Ninja Warrior och Stuntzone. På Turbos läger får du lära dig nya rörelser, testa dina färdigheter och skapa nya vänskaper. Anmäl dig idag till rörelse, skratt och äventyr på Turbos läger och skapa minnen för livet!