TURBO LÄGER UPPSALA

AKTIVA LÄGER UPPSALA HOS TURBO SPORT ZONE

Är du redo för äventyr och extremsport? Upplev Turbo Sport Zones adrenalinfyllda sportläger! Överskrid dina fysiska gränser, utmana smidigheten i parkourzone och hoppa högt på våra många trampoliner. På Turbos sportläger vill vi främja rörelse och fysisk hälsa genom spännande träning med nyskapande idrotter. Lägren är fullspäckade av rörelse, utmaningar, gemenskap och rolig gemenskap!

Turbo Sport Zone är inte bara en sportanläggning för extremsport, det är en livsstil. Lev en vecka som oss på Turbos sportläger i Uppsala! På lägren tränar och utmanar vi varandra på en 4400 kvadratmeters träningsyta. Vår park är ett paradis anpassat för alla åldrar och nivåer.

Boka din plats idag för att vara med på vårt äventyr!

TURBO SUMMERCAMP - SOMMARENS ROLIGASTE LÄGER

Turbos SummerCamp är ett dagsläger för dig som är 7 år eller äldre och som älskar att hoppa på turbo. Här är alla välkomna, nybörjare som erfarna. Vårt huvudsakliga fokus är utveckling och med roliga aktiviteter och nya kompisar kommer vi att lyckas.

Lägret startar på morgonen med lyxen av att ha hela parken för oss själva innan öppning. Dagen fylls med roliga tävlingar och aktiviteter med alla deltagare och tränare. Självklart fyller vi på energin med mat så vi orkar vara aktiva. Eftermiddagen avslutas alltid tillsammans med alla på lägret för att knyta ihop dagen, så vi är redo för nästa fartfyllda dag.

Tider:
Kl. 09.00 till 15.00 måndag till fredag.

Vad ingår i lägret:
Utöver aktiviteter och rörelse i vår park ger vi ditt barn lunch, mellanmål, trampolinstrumpor och vars en summercamp T-shirt. Våra ledare organiserar träningspass, lekar och är med er under dagarna.

Läger & veckor:
Vi har läger vecka 25, 26, 27, 31 & 32.
Observera att fredag i vecka 25 är midsommarafton och därför utgår.

Pris: 1995 kr/pers
Pris för vecka 25:  1595 kr/pers

Turbo SummerCamp sommarläger på sommarlovet
Turbo läger uppsala

VÄLKOMMEN TILL TURBOS LÄGER I UPPSALA

Boka din plats på Turbo’s oförglömliga extremsportläger i Uppsala! På dessa äventyrliga läger kommer vi hoppa trampolin, träna parkour och lära oss nya gymnastik volter. Turbos trampolinpark är vår bas under lägret, men vi utforskar också en mängd olika zoner, så som klättring Xtreme, Ninja Warrior och Stuntzone. På Turbos läger får du lära dig nya rörelser, testa dina färdigheter och skapa nya vänskaper. Anmäl dig idag till rörelse, skratt och äventyr på Turbos läger och skapa minnen för livet!