TÄVLING PÅ HINDERBANA UPPSALA

TÄVLA PÅ TURBOS HINDERBANA UPPSALA

Tävla mot varandra i parallella hinderbanor med tidtagning för att träna snabbhet, balans och koordination. Utmana din höjdrädsla och balansera högt ovanför marken i vår höghöjdsbana. Turbo handlar om att våga utmana det som vi tycker är svårt och att hela tiden försöka förbättra sin förmåga.

hindebana i uppsala tävling

UTMANA VARANDRA I TURBOS HINDERBANA UPPSALA

Hos Turbo hittar ni en tävlingsanda utöver det vanliga. Våra parallella hinderbanor med tidtagning är den perfekta arenan för att mäta snabbhet, balans och koordination mot varandra. Utmana dig själv eller dina vänner i en spännande fysisk tävling där varje sekund räknas. I vår höghöjdsbana utmanas du mentalt även i våran enklare hinder!

Hinderbanor är inte bara en rolig och adrenalinfylld aktivitet, det är även en utmärkt träningsform. Genom att navigera över och runt olika hinder tränar du inte bara din fysiska styrka, smidighet och uthållighet, utan även din mentala skärpa och problemlösningsförmåga. Se det som ett fysiskt jobbigt pussel! Ditt självförtroende växer när du övervinner utmaningar på höjd och besegrar hinder. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, ger våra varierade hinder och utmaningar dig möjligheten att utvecklas. Med Turbos team vid din sida finns all den hjälp och inspiration du behöver inför utmaningen.

Turbo regler

På turbo respekterar vi varandra, hjälper varandra och har kul tillsammans.

Medföljande vuxen (över 18 år) ansvarar för barnet/barnen och ska ha aktiv uppsikt över barnet/barnen under hela vistelsen.

Barn från 10 år får vistas på turbo utan medföljande vuxen. gäller vid vårdnadshavarens skriftliga medgivande.

Medföljande vuxen (över 18 år) är ansvarig för att barnet/barnen känner till turbo´s regler. medföljande vuxen måste stanna på leklandet med barnen under hela besöket (gäller barn under 10 år).

– Spring inte.
– Häng inte och klättra inte i skyddsnäten.
– Inga vassa föremål.
– Mat och dryck är förbjudet utanför restaurang området.
– Inget bråkande, skrikande eller brottandes.
– Kasta inga föremål.
– Försök inte utföra tricks som är över din förmåga när man är på trampolinerna eller stuntzone.
– Ta av dig smycken.
– Regler kan ändras för din säkerhet.

Turbo har rätt att avvisa besökare som inte följer Turbo´s regler.