TURBO UPPSALA ADRESS & ÖPPETTIDER

Uppsala – Gränbystaden
Takpannegatan 21
754 60 Uppsala

TURBO UPPSALA ADRESS - HITTA HIT!

Turbo Uppsala Adress (Gränbystaden)
Turbo i Uppsala ligger på Takpannegatan 21 (i Gränbystaden vid sidan av Citygross). Hit tar ni er lätt med bil, med ULs buss 1 (sök på Takpannegatan på ULs tidtabeller), cykel eller med en kort promenad från Gränbystadens Galleria (Gränby Centrum).

För allas säkerhet och trygghet har vi ordningsregler som ni kan läsa här » – läs gärna igenom reglerna innan besöket. Runt om i arenan finns instruktörer alltid tillgängliga för att hjälpa er utveckla era förmågor samt upprätthålla säkerheten. Kom ihåg att målsman/vårdnadshavare alltid ansvarar för sitt barn!

Entré gäller hela dagen tills du väljer att lämna Turbo (utgång = hemgång). Ingen förbokning av ert besök behövs och entrén betalas i kassan eller online. Mest förmånligt är det att köpa våra träningskort och vårt terminskort som ger fri entré fram till årets slut.

Barn måste upp till att de fyllt 12 år alltid ha med sig en medföljande vuxen under hela sitt besök på Turbo. Om vi får ett skriftligt godkännande från vårdnadshavare får barn mellan 10-16 år komma till Turbo själva. Kom till oss så fyller vi i en blankett tillsammans och går igenom reglerna tillsammans med er som vårdnadshavare och era barn/ungdomar.

Skolor, föreningar, HVB-hem eller företag får gärna förboka ert besök. Självklart löser vi det även om ni bestämmer er för ett spontant besök. Varmt välkomna!

Öppettider: 

  • Måndag–fredag kl. 10.00–19.00.
  • Lördag–söndag kl. 10.00–19.00.

Avvikande öppettider:

  • Julafton 24/12. Stängt.
  • Juldagen 25/12. Kl 12-19.
  • Nyårsafton 31/12. Kl 10-17.
  • Nyårsdagen 1/1. Kl 12-19.
hitta till turbo adress