PRISLISTA

VÅRA PRISER

Entrépriser: 
Måndag – Fredag 
0-1 år: Fri entré 
1–3 år: 99:- 
4 – uppåt: 179:-

Helg / Lov 
0-1 år: Fri entré
1–3 år: 109:-
4 – uppåt: 195:-

Medföljande förälder/vårdnadshavare går med in gratis!

10-kort: 1695:-
5-kort: 895:-
Trampolinstrumpor: 39:- 
(obligatoriska i Trampolinparkerna)

Vi tillämpar gruppbokningspriser vid grupper större än 10 personer, hör av er för priser.

OBS alla periodkort är personliga!

Presentkort säljer vi på plats på Turbo.

Träningskort

Boka träningskort

Varmt välkomna till Turbo Sport Zone! På Turbo erbjuds allsidig träning och möjlighet att utveckla nya förmågor i idrotter som trampolin, parkour och klättring. Hos oss är alla välkomna oavsett ålder eller tidigare erfarenheter – från helt otränade till elitidrottare. Tänk på att den träning som erbjuds på Turbo är fysiskt krävande. På arenan finns instruktörer tillgängliga för att hjälpa er igång med er träning. Grenar kan anpassas efter din förmåga och personer eller grupper med funktionsvariationer har goda möjligheter till träning hos oss. I arenan finns instruktörer som hjälper till i respektive område.

Turbo´s nolltolerans mot mobbning.

Turbo har nolltolerans mot mobbning i alla dess former både fysisk och psykisk. Om någon bryter mot dessa regler så har vår personal rätt att omedelbart avvisa kunden från Turbo utan ersättning för betald entrén. Vid allvarlig företeelse så avstängning ett år.

 

Hur hittar jag hit?

Turbo Uppsala (Gränbystaden)
Turbo i Uppsala ligger på Takpannegatan 21 (i Gränbystaden vid sidan av Citygross). Hit tar ni er lätt med bil, med ULs buss 1 (sök på Takpannegatan på ULs tidtabeller), cykel eller med en kort promenad från Gränbystadens Galleria (Gränby Centrum).

För allas säkerhet och trygghet har vi ordningsregler som ni kan läsa här » – läs gärna igenom reglerna innan besöket. Runt om i arenan finns instruktörer alltid tillgängliga för att hjälpa er utveckla era förmågor samt upprätthålla säkerheten. Kom ihåg att all träning sker på egen risk!

Entrén för alla gäller hela dagen tills du väljer att lämna Turbo (utgång = hemgång). Ingen förbokning av ert besök behövs och entrén betalas i kassan. Mest förmånligt är det att köpa våra träningskort och vårt terminskort som ger fri entré fram till årets slut.

Barn måste upp till att de fyllt 12 år alltid ha med sig en medföljande vuxen under hela sitt besök på Turbo. Om vi får ett skriftligt godkännande från vårdnadshavare får barn mellan 10-16 år komma till Turbo själva. Kom till oss så fyller vi i en blankett tillsammans och går igenom reglerna tillsammans med er som vårdnadshavare och era barn/ungdomar.

Skolor, föreningar, HVB-hem eller företag får gärna förboka ert besök. Självklart löser vi det även om ni bestämmer er för ett spontant besök. Varmt välkomna!

Öppettider: 

  • Måndag – Fredag – 10:00 –  19:00.
  • Lördag – Söndag – 10:00 – 19:00.

Avvikande öppettider:

  • Julafton 24/12. Stängt.
  • Juldagen 25/12. Kl 12-19.
  • Nyårsafton 31/12. Kl 10-17.
  • Nyårsdagen 1/1. Kl 12-19.