INFORMATION INFÖR DITT BESÖK PÅ TURBO

TURBO INFÖR BESÖKET

Turbo inför besöket, vad behöver jag veta? Här har vi samlat informationen vi tror att du behöver för ett framgångsrikt besök på Turbo. Här hittar du allt från FAQ till öppettider och åldersgränser.

Vad du hittar på sidan:

INFORMATION INFÖR DITT BESÖK HOS TURBO

Varmt välkomna till Turbo Sport Zone! På Turbo erbjuds allsidig träning och möjlighet att utveckla nya förmågor i idrotter som trampolin, parkour och klättring. Hos oss är alla välkomna oavsett ålder eller tidigare erfarenheter – från helt otränade till elitidrottare

För allas säkerhet och trygghet har vi ordningsregler som ni kan läsa här » – läs gärna igenom reglerna innan besöket. Runt om i arenan finns instruktörer alltid tillgängliga för att hjälpa er utveckla era förmågor samt upprätthålla säkerheten. Kom ihåg att målsman/vårdnadshavare alltid ansvarar för sitt barn!

Entrén för alla gäller hela dagen tills du väljer att lämna Turbo (utgång = hemgång). Ingen förbokning av ert besök behövs och entrén betalas i kassan. Mest förmånligt är det att köpa våra träningskort och vårt terminskort som ger fri entré fram till årets slut.

Skolor, föreningar, HVB-hem eller företag får gärna förboka ert besök. Självklart löser vi det även om ni bestämmer er för ett spontant besök. Varmt välkomna!

Turbo´s nolltolerans mot mobbning.
Turbo har nolltolerans mot mobbning i alla dess former både fysisk och psykisk. Om någon bryter mot dessa regler så har vår personal rätt att omedelbart avvisa kunden från Turbo utan ersättning för betald entrén. Vid allvarlig företeelse så avstängning ett år.

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss!
Telefonnummer: 018-750 50 60
E-mail: info@turbosportzone.se

TURBO ÅLDERSGRÄNSER

Barn måste upp till att de fyllt 10 år alltid ha med sig en medföljande vuxen under hela sitt besök på Turbo. Om vi får ett skriftligt godkännande från vårdnadshavare får barn mellan 10-16 år komma till Turbo själva. Kom till oss så fyller vi i en blankett tillsammans och går igenom reglerna tillsammans med er som vårdnadshavare och era barn/ungdomar

TURBO ÖPPETTIDER

Ordinarie öppettider på Turbo Sport Zone

Mån-sön kl. 10.00–19.00

Sportlov

Vecka 8
19-23 februari

Mån-sön kl. 10.00–19.00

Påsklov

Vecka 14
1-5 april

Mån-sön kl. 10.00–19.00

Sommarlov

12 juni-20 augusti.

Mån-sön kl. 10.00–19.00

Avvikande öppettider på sommaren
Midsommarafton 21 juni kl. 10.00-15.00
Midsommardagen 22 juni kl. 12.00-19.00

Höstlov

Vecka 44
28 oktober-1 november

Mån-sön kl. 10.00–19.00

Jullov

21 december-7 januari

Mån-sön kl. 10.00–19.00

Avvikande öppettider under julen
23 december kl. 10.00-16.00
24 december STÄNGT
25 december kl. 12.00-19.00
31 december kl. 10.00-17.00

2025
1 januari kl. 12.00-19.00

TURBO PRISER

ENTRÈ MÅNDAG-TORSDAG

0-1 år

1–3 år

4+ år

Fri entré

119 kr/pers

205 kr/pers

ENTRÈ FREDAG, HELG & LOV - ONLINE BOKNING

0-1 år

1–3 år

4+ år

Fri entré

119 kr/pers

215 kr/pers

ENTRÈ FREDAG, HELG & LOV - DROP IN

0-1 år

1–3 år

4+ år

Fri entré

129 kr/pers

225 kr/pers

TURBO ÅRSKORT

Du köper våra årskort på plats i vår reception.

Årskort

2495 kr

VILLKOR & INFORMATION

  • Trampolinstrumpor är obligatoriskt vid nyttjande av våra aktiviteter. Turbos trampolinstrumpor kostar 39 kr/par.
  • Medföljande förälder/vårdnadshavare går med in gratis!
  • Vi tillämpar gruppbokningspriser vid grupper större än 10 personer. Kontakta oss för priser!
  • Alla periodkort är personliga.
  • Presentkort säljes på plats hos Turbo.

TURBO FAQ - VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Ja absolut, både barn och vuxna kan fira sin födelsedag hos oss. Våra kalas har fokus på fysisk aktivitet på ett nytt roligt sätt och hälsosam mat. Läs mer ovan under kalas eller boka ert barnkalas här.

Du får vara hos oss ända tills vi stänger om du vill, eller tills du själv väljer att gå hem. Fyll på med energi och näring från vår restaurang och träna på så länge ni orkar. Utgång = hemgång. Besöker ni Turbo ofta rekommenderas våra träningskort.
Ja mitt framför Turbo finns det en stor parkeringsplats där du parkerar gratis.
Nej. Turbo är en ny typ av sport- och träningsanläggning med 51 trampoliner, parkour, Ninja Warrior, klättring, multisportarena – allt anpassat att för fysisk aktivitet och träning för alla åldrar. Närmast caféet finns däremot ett område på 60 kvm där små barn (0-3 år) anpassat för att alla ska kunna träna på Turbo.

Ja, var noga med att läsa och följa de regler och säkerhetsföreskrifter som vi har satt upp. Dessutom vet vi att trötta ben och armar ökar risken för snedsteg. Så var noga med att vila och fyll på med energi under tiden. Hoppa över det sista hoppet om du är för trött och kom tillbaka och ta nya tag en annan dag. Vi har ju faktiskt öppet varje dag kl. 10.00-19.00.

Ja absolut, ta kontakt med oss i receptionen på Turbo så hjälper vi dig med ditt köp! Dessutom kan ni köpa våra förmånliga årskort i vår reception.

Ja självklart erbjuder vi alla våra gäster på fritt wifi, så att ni som medföljande föräldrar kan jobba eller dela bilder och filmer från Turbo till exempel. Tagga gärna innehåll med #turbosportzone

Barn upp till att de fyllt 10 år måste alltid ha med sig en medföljande vuxen under hela sitt besök på Turbo. Barn som är 10-16 år kan komma själva till Turbo om vi har ett skriftligt godkännande från vårdnadshavare, detta i enlighet med EU-regler som vi för allas säkerhet och trygghet såklart följer. Kom in till oss på Turbo så kan ni fylla i blanketten hos oss, samt att vi tillsammans kan gå igenom Turbos regler.

Inga skor är tillåtna på Turbo, alla besökare måste av hygienskäl ha strumpor på fötterna. I vår trampolinpark (inkl dunkzone och stuntzone) måste man bära Turbostrumpor specialdesignade för maximal säkerhet och grepp – som ni kan köpa i receptionen när ni kommer in.

Ja i vår Turbo-shop kan ni köpa kepsar, t-shirts, armband, gympapåse, vattenflaska och såklart presentkort eller årskort.

Det finns inga duschmöjligheter idag, däremot är våra toaletter tillräckligt stora för att ni skall kunna byta om där. Vi ser över möjligheten att bygga omklädningsrum.
Ja så länge ni iakttar varsamhet mot andra gäster. Om ni filmar eller tar kort så får ni gärna använda #turbosportzone när ni delar på sociala medier. Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Ja kontakta oss på info@turbosportzone.se eller besök oss så ger vi er ett skräddarsytt förslag på ett event som vi lovar ni kommer minnas. Turbo är idealt för ett fartfyllt actionfyllt företagsevent där alla oavsett förutsättningar kan utmana sig själva – perfekt för teambuilding och att träna hårt tillsammans i hela gruppen.

Ja, vi ser en viktig uppgift för oss på Turbo att kunna ta emot skolor och klasser för idrottslektioner och träning. Ta kontakt med oss så gör vi ett upplägg som passar er. Fråga gärna efter att boka in särskild instruktörer utifrån era behov.

Ja, vi har flera föreningar som haft sina träningar hos oss. Här kan ni boka upp till 3 planer parallellt. Då vi vet att det finns en stor hallbrist i Uppsala, är vi flexibla med lösningar för att hjälpa föreningar och lag som behöver fler och bättre träningstider.

VAR LIGGER TURBO I UPPSALA?

Turbo Uppsala (Gränbystaden)
Turbo i Uppsala ligger på Takpannegatan 21 (i Gränbystaden vid sidan av Citygross). Hit tar ni er lätt med bil, med ULs buss 1 (sök på Takpannegatan på ULs tidtabeller), cykel eller med en kort promenad från Gränbystadens Galleria (Gränby Centrum).

TURBO REGLER

På turbo respekterar vi varandra, hjälper varandra och har kul tillsammans.

Medföljande vuxen (över 18 år) ansvarar för barnet/barnen och ska ha aktiv uppsikt över barnet/barnen under hela vistelsen.

Barn från 10 år får vistas på turbo utan medföljande vuxen. gäller vid vårdnadshavarens skriftliga medgivande.

Medföljande vuxen (över 18 år) är ansvarig för att barnet/barnen känner till turbo´s regler. medföljande vuxen måste stanna på leklandet med barnen under hela besöket (gäller barn under 10 år).

– Spring inte.
– Häng inte och klättra inte i skyddsnäten.
– Inga vassa föremål.
– Mat och dryck är förbjudet utanför restaurang området.
– Inget bråkande, skrikande eller brottandes.
– Kasta inga föremål.
– Försök inte utföra tricks som är över din förmåga när man är på trampolinerna eller stuntzone.
– Ta av dig smycken.
– Regler kan ändras för din säkerhet.

Turbo har rätt att avvisa besökare som inte följer Turbo´s regler.