EXTREMSPORT ÅRET OM MED TURBO ÅRSKORT

TURBO ÅRSKORT - 12 MÅNADER AV TRÄNING HOS TURBO SPORT ZONE

Med ett årskort hos Turbo Sport Zone blir året fyllt av extremsport och spännande aktiviteter!

Pris: 2495 kr
Det blir endast ca 208 kr/mån. 

Årskortet gäller i 12 månader från inköpsdatumet.
Våra årskort ger även 10% rabatt på mat och dryck (ej glass), kalas, kurser och kläder samt övrig merchandise.

Köp ditt årskort på plats i vår park!
Du kan endast köpa kortet på plats i vår reception. Teamet på Turbo hjälper dig då med ditt köp.

BLI EN STAMMIS MED ETT TURBO ÅRSKORT

Vill du bli stammis på extremsport, volter och hinderbanor?
Bli en stammis hos oss med vårt årskort och få obegränsad tillgång till en värld av adrenalinfyllda äventyr som kommer att både utmana och utveckla dig. Turbo Sport & Adventure Zone är en oemotståndlig lekplats med 51 sammanlänkade trampoliner, en parkour del, Ninja Warrior och mycket mer. Här kan du hoppa och ha kul samtidigt som du tränar din balans, kondition och styrka.

Testa gränserna i våra olika zoner
För de som vill testa sina gränser har vi en parkourzon. Utveckla dina parkour skills, tekniker och kroppskontroll. Är du mer av en klättrare har vi även en Ninja Warrior hinderbana, klätterväggar som testar din greppstyrka och mod och en hinderbana. Lockar bollsporter mer? Vi har multisportplaner, en plats där spontan idrott och lek är i fokus. Multisportplanerna inkluderar sporterna fotboll, innebandy och basket.

Turbo är inte bara en trampolinpark, det är en livsstil som handlar om att övervinna hinder och växa som individ. Med ett Turbo årskort är du inte bara en besökare, du är en del av en gemenskap som vågar utmana och ständigt strävar efter förbättring. Så varför vänta? Köp ditt årskort idag och kasta dig in i äventyret med Turbo!