OM TURBO SPORT & ADVENTURE ZONE

Varmt välkomna till Turbo Sport & Adventure Zone! På Turbo erbjuds allsidig träning och möjlighet att utveckla nya förmågor i idrotter som trampolin, parkour och klättring (endast Uppsala). Hos oss är alla välkomna oavsett ålder eller tidigare erfarenheter – från helt otränade till elitidrottare.

Turbo Årskort presentkort Uppsala - Turbo Sport & Adventure Zone

VISIONEN HOS TURBO

Vår vision är att med hjälp av träning och nya idrotter bidra till att stärka folkhälsan. Vår tro är att alla egentligen tycker om att röra på sig, bara de får rätt stimulans och utmaningar. Det är mot denna bakgrund som vi har grundat Turbo Sport Zone: en ny typ av sport- och träningsanläggning där vi kombinerar de snabbast växande sporterna och träningsformerna med inslag av gamification. I februari 2016 slog vi upp portarna för anläggningen i Uppsala som är den första av sitt slag i norra Europa. De 4400 kvadratmeter stora idrottsarenan rymmer allt vad man kan tänka sig vad gäller träning och sport – anpassat för alla från barn till elitidrottare.

LEDNINGEN PÅ TURBO SPORT & ADVENTURE ZONE

Bakom anläggningen står Theo Blanco, som i hela sitt liv arbetat med idrott och hälsa. Efter en utbildning i Health Promotion and Wellness vid University of Wisconsin kom han till Europa och Sverige som proffs i Amerikansk fotboll. Sedemera blev han även spelare och tränare i svenska landslaget i Amerikansk fotboll. Theo är också känd för sin bristfälliga svenska i rollen som expertkommentator för Amerikansk fotboll på TV3.

TURBOS VIKTIGA ROLL

Turbo uppmuntrar till spontanidrott
Erfarenheterna som idrottsledare ligger bakom att Theo såg behovet för en ny typ av idrotts- och träningsanläggning som bejakar glädjen i idrott. På samma sätt som fotbollsspelare i Brasilien genom tiderna har fått en väldigt bra teknik av träning på stranden, uppmuntrar Turbo till spontanidrott och teknikträning inom en rad olika idrotter.

Dessutom ser vi att Turbo har en viktig roll att fylla då 1-2 timmar skolidrott per vecka inte på långt när täcker skolungdomars behov av träning och rörelse. Här kompletterar vi skolan och föreningslivet genom att slussa in fler i idrottande och träning. Följ med oss på resan att få upp barn och ungdomar från soffan till mer träning och fysisk aktivitet!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att vara säker på att alltid få de senaste nyheterna från oss på Turbo.